Over

Handelshuis Hendriks

Handelshuis Hendriks heeft al jarenlang goede contacten met kringloopwinkels en handelshuizen.
Door regelmatige inkoop hebben wij behalve goede relaties ook korting op de producten kunnen bedingen. Handelaren en kringloopwinkels melden zich regelmatig aan om gebruik te maken van onze diensten. Bent u eigenaar van een handelshuis/kringloopwinkel of bent u een particulier die een leuk/speciaal product of verzameling wilt verkopen, neem dan contact met ons op.

U kunt het zo gek niet bedenken, of Handelshuis Hendriks levert het. Van Dinky Toys tot compleet interieur, van zonnebril tot opslagcontainer. Maar Handelshuis Hendriks levert niet alleen duurdere producten. Ook een student die een complete inboedel nodig heeft wordt voor een studentenprijs geholpen. Natuurlijk kunt u ook voor kleine hebbedingetjes terecht bij Handelshuis Hendriks.

In onze huidige maatschappij krijgt de hardwerkende burger, steeds minder tijd voor zichzelf.
Boodschappen doen gaat in de avonduurtjes, maar voor luxe aankopen of die ene tweedehands tafel die u gezien heeft,
krijgt men steeds minder tijd.
Daar zijn wij van Handelshuis Hendriks ons zeer van bewust en nemen dan ook graag deze “zoektocht” in uw schaarse, vrije tijd van u over. Het beste werkt een foto of gedetailleerde omschrijving van het product dat u zoekt. Merk en of plaats waar u het gezien heeft, helpen natuurlijk ook. Wij gaan dan op zoek naar uw product. U geeft ons aan wat uw budget is en wij zorgen dat we binnen dat bedrag blijven.
Zodra wij gevonden hebben wat u zoekt, krijgt u bericht van ons.
Wij gaan dan met u mee naar de locatie waar wij uw product gevonden hebben, waarna bij gebleken tevredenheid wij overgaan tot aanschaf. Doordat wij op veel plaatsen goede inkoop afspraken hebben, verdient u niet alleen met tijd die u overhoudt,
maar ook in de aanschafprijs.

Onze doelstelling is om altijd te proberen ruimschoots onder uw budget te blijven.
Handelshuis Hendriks is pas tevreden, wanneer u tevreden bent.

Wilt u dus niet dagenlang zoeken naar een gewenst product, laat Handelshuis Hendriks u een voorstel doen voor het leveren. Neem contact op om gebruik te maken van onze diensten.


Voor al uw speciale wensen, heeft Handelshuis Hendriks haar mensen.